de eerste dagen - Reisverslag uit Havana, Cuba van Christa Calis - WaarBenJij.nu de eerste dagen - Reisverslag uit Havana, Cuba van Christa Calis - WaarBenJij.nu

de eerste dagen

Door: christa

Blijf op de hoogte en volg Christa

04 Juni 2009 | Cuba, Havana

Hoi allemaal,

We zitten al 2 dagen in Havana. Daarvoor een paar dagen op het strand van Varadero gelegen. Lekker in de zon...allen ´s middags begon het elke keer te betrekken en kregen we regen en onweer. Maargoed nu niet meer. We hebben een super leuke trip gedaan. ¨s morgens vroeg op en om 7.00 uur opgehaald toen naar het vliegveld waar we met een helicopter in een uur naar Topes de Golantes zijn gevlogen. Dat ligt vlak boven Trinidad. Hier heb je mooie bergen en groen. Daarna met een vrachtwagen naar de begin plek gebracht voor een mooie wandeling. Halverwege hebben we het zogehete ¨rambo'pad¨genomen. In bikini en zwembroek via stenen door water klimmen en klauteren en van rotsen afspringen. Echt heel tof en lekker verkoelend. Daarna nog naar Trinidad waar het superheet wat. Echt bijna niet tedoen. Toen weer een uur terug met de helicopter naar Varadero waar we een taxi hebben geregeld naar Havana. Vandaag gaan we naar het oude centrum en gister zijn we zowaar naar een museum geweest!

We genieten volop

Groetjes Hidde en Christa

• 04 Juni 2009 - 15:46

Agnes:

Klinkt goed!!! Heel veel plezier verder, was zaterdag te laat wakker om je nog een smsje te sturen...

Liefs Agnes

• 04 Juni 2009 - 17:17

Carolien & Remco:

He, dat klinkt vervelend terwijl het hier regent, koud is en hard waait!! Maar fijn dat jullie zo genieten en al zoveel gedaan hebben!!
    Nu is het blijkbaar Hidde Time: Rum, sigaren, dansen (graag op film en heeeeeeel veel foto's!! ;-))en feesten! hahahaha
    Geniet lekker verder, wij werken wel

Dikke kus, Carolien & Rem

• 05 Juni 2009 - 08:24

Angeline:

met de helicopter!!! wauw! leuk dat jullie het zo top hebben! al enge beesten gezien?
    kusjes

• 05 Juni 2009 - 08:51

Mama:

Klinkt weer super! Een uur met de helicopter.
    En een Rambo-pad is ook helemaal jullie ding. Las toevallig van de week dat je ook kunt zwemmen met dolfijnen. Als je dat allemaal gedaan hebt hoef je verder niet meer op vakantie. Onwijs genieten en we blijven jullie natuurlijk weer volgen.
    Groetjes Mama

• 05 Juni 2009 - 14:57

Mens:

Leuke trip hebben jullie gemaakt. Het weer is hetzelfde als in Jamaica, ook enkele uren regen overdag en dan is het benauwd. We hebben nog geen foto's gezien, komt dat nog??

Veel plezier verder en tot de volgende keer.

Magda en Simon.

• 06 Juni 2009 - 11:44

Ingeborg:

Dat rambo pad en de helicoptervlucht klinkt weer super gaaf zeg! Geniet ervan... liefs Ingeborg