Tja en dan ben je thuis... - Reisverslag uit Rijssen, Nederland van Christa Calis - WaarBenJij.nu Tja en dan ben je thuis... - Reisverslag uit Rijssen, Nederland van Christa Calis - WaarBenJij.nu

Tja en dan ben je thuis...

Door: christa

Blijf op de hoogte en volg Christa

05 Maart 2007 | Nederland, Rijssen

Hoi Allemaal,

Het is al weer anderhalve week geleden dat ik aankwam op Schiphol. Een goede vlucht gehad en een nog beter ontvangst!!

Leontine en ik liepen dus naar de bagageband en toen zag ik al wat mensen springen en zwaaien. Het wachten op de bagage duurde vrij lang en door de ramen zag ik steeds meer bekenden!! Héé Martin is er ook en als Anja er is dan moet er ook wel een oom of tante zijn.

Eerst nog even gecontroleerd: Waar komt u vandaan en heeft u daar spullen gekocht?? Ja natuurlijk!!! Nou kom dan maar even mee! Nou ik heb niks te verbergen dus na een vlot babbeltje en mijn tassen nog dicht mochten we eindelijk iedereen omhelzen.

Het was zoooooo leuk!! Agnes met haar dikke buik!! Mijn ouders, broer, ooms, tantes, neefjes en nichtjes, een ballon een bloem die kan zingen en een echte roos!! Jeetje en dat allemaal voor mij.

Thuis hadden papa en mama vlaggetjes gemaakt met foto's van mijn reis en hebben we ,net alsof het sinterklaas was, mijn tas met souveniertjes uitgepakt.

Heb al weer heel veel lieve mensen gezien en gesproken en nu... tja. Het voelt een beetje leeg kan ik je vertellen en ik zou zo weer terug willen. Maargoed dat gaat natuurlijk niet.

Nu genieten van de foto's en herinneringen.

Dikke kus Christa

• 05 Maart 2007 - 12:53

Jenny Heijink:

Hoi Christa,
    Wennen he, het gewone leven. Ik hoorde van je moeder dat je al woonruimte had in Amsterdam. Nu nog een baan.
    Ik ben benieuwd naar je foto's.
    Jenny

• 05 Maart 2007 - 17:43

Christa:

Hoi was ik zelf even!! Voor de mensen die de berichtjes ook lezen!! Ik heb nog geen woonruimte, maar er is een klein kansje dus duim maar voor me.
    Hasta luego

• 05 Maart 2007 - 22:33

Gerda :

Hee Christa,
    Weer proberen in het gewone ritme te komen. Zal best moeilijk zijn als je zo'n tijd weg bent geweest en in andere culturen hebt gewoond. Veel succes met het vinden van een baan en bedankt voor de leuke verhalen:-)
    Groeten Gerda

• 06 Maart 2007 - 21:24

Marije:

Hoi Christa,
    Vond het leuk je te volgen zo via deze site. Ik wens je verder erg veel suc6 en plezier met wat je hier in Nederland weer gaat doen.

PS: Mijn baan bevalt goed! Hele nieuwe uitdaging.

Wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen. It's a small world toch?