Laatste weekje vrijwilligerswerk. - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Christa Calis - WaarBenJij.nu Laatste weekje vrijwilligerswerk. - Reisverslag uit Quito, Ecuador van Christa Calis - WaarBenJij.nu

Laatste weekje vrijwilligerswerk.

Door: christa

Blijf op de hoogte en volg Christa

20 November 2006 | Ecuador, Quito

Hola,

Vanuit een regenachtig Quito hier weer een berichtje. Er schijnen veel mensen te denken dat ik in een warm land zit ....hahaha die hebben het mooi mis. In Quito is het nu regenseizoen! Dat betekent dat het ´s morgens meestal wel droog is en het ´s middags met bakken uit de hemel komt.

Vorige week mijn laatste weekje gehad op mijn project. Ik heb niet zo heel veel op de groep gestaan. Heb een beetje geholpen met een muurschildering en heb de kerstboom opgezet. Ik zat in groep 2 een leuk groepje. Ik moet me soms erg inhouden omdat ze vaak schreeuwen tegen de kinderen. Vooral met eten is er heel veel herrie. Maargoed ze slaan ze in ieder geval niet en dat doen ze op andere projecten wel!

Vrijdag afscheidsfeestje, we hebben taart getrakteerd en alle kinderen en begeleiders een klein cadeautje gegeven.

´s Avonds gezellig wat gedronken in Mariscal. We waren met een groepje nederlanders en Brad. Brad en ik gingen elke keer raden uit welk land de mensen kwamen die in het café zaten. Jullie kennen me. Op gegeven moment ben ik zo nieuwgierig dus dan ga ik het vragen. Zo maak je heel snel contact met heel veel verschillende mensen.

Zaterdag met Susanne, Andre en Wouter naar het oude centrum geweest en daar 2 musea´s bekeken. De ene over mariscal sucre en museo del ciudad. Die was echt heel leuk . Zo kom je veel te weten over de geschiedenis van Ecuador.

Zondag ben ik met Brad naar Mindo geweest. Normaal is dat ongeveer 2,5 uur rijden vanaf Quito, maar we deden en nu 3,5 uur over omdat er een halve marathon werd gelopen en 1 deel van de weg was afgesloten. In Mindo hebben we een wandeling gemaakt naar verschillende watervallen. Het was erg leuk, al regende het onwijs hard. Oja mijn batterij van mijn camara was leeg dus ik heb geen foto van de watervallen.

Morgen heb ik mijn laatste spaanse les en dan vertrek ik woensdag morgen naar Riobamba en gaat het echter reizen beginnen.

Lieve groetjes Christa

• 20 November 2006 - 22:15

Wil:

Ha die Christa,

Klinkt allenaal geweldig !! Fotos's zijn erg leuk. Veel plezier met rondreizen.
    Groetjes

Wil

• 20 November 2006 - 22:40

Conny:

Hoi Christa,
    Morgen probeer ik je te evenaren met het schilderen van het een en ander tijdens mijn schilderles. Gezellige foto's en leuke kindjes. Lekker receptje voor morgen:Tilapila frita! Prachtige natuur en natuurlijk ook Brad.
    Veel plezier en geluk tijdens het "echte"reizen.
    Pas goed op jezelf.
    Liefs van Conny & Johan

• 21 November 2006 - 08:01

Fam. Averesch:

Hé Chrissie,

Wij wensen je heel veel plezier op je volgende avontuur het rondreizen. En we lezen natuurlijk dan ook graag weer je verhalen.

Liefs Wendy, Erik, Lieke & Marèl

• 21 November 2006 - 19:56

Paulien:

Zo leuk als jij het vindt om wat van ons te horen, vinden wij het om te lezen en te zien hoe het met jou gaat, heel apart, je laat ons aardig meebeleven wat je doet, en dat is niet gering. Een geweldige ervaring,hetgeen jij allemaal onderneemt. Veel plezier tijdens je echte reizen. We lezen wel weer wat je daar allemaal meemaakt. Pas goed op jezelf.
    Liefs Gertjan en Paulien

• 22 November 2006 - 10:01

Wendy:

Hey Chris,
    Leuke foto's weer! Heel veel plezier met het reizen en ik hoop voor je dat het in Riobamba wat minder regent!
    Liefs Wendy

• 23 November 2006 - 18:19

Marije:

Ha die Christa,
    Hier weer een keer een berichtje van mij. Wat een ontzettend lieve kindjes zeg!!Om helemaal verliefd op te worden. Dat brengt me op het volgende...hoe zit dat met die Brad?? Zo nu ben ik eens heel direct ....haha
    Groetjes Marije

• 24 November 2006 - 11:39

Petra:

Hai, hai,
    Zit je vrijwilligerswerk er alweer op?!Leuke foto's, wat een schatjes die kinderen. Succes met het reizen de komende tijd en eeeehhhh.... laat die batterij effe op!!
    Geniet ervan, liefs Petra.

• 24 November 2006 - 15:36

Caren:

Hey Christa,

Wat een mega lieve kindertjes zeg!!!! Het is zo gaaf om te lezen wat je daar allemaal doet. Echt super! Maar.......wat is er gaande met brad....????leuk zeg!!!

Liefs en veel plezier nog daar!!

• 24 November 2006 - 15:54

Ada:

Ha die Christa
    Wat leuk al die foto's. En inderdaad die kinderen zijn om op te (vr)eten!! En ze zijn ook zo ontzettend mooi. Je bent wel een lieve juf hoor. Vooral dat kleine spul is nog zo onbevangen. Je maakt wel het een ander mee, en je ziet ook veel. Je schreef dat je nu met de echte reis ging beginnen en waar ga je dan heen??? Jessica is momenteel op vakantie op Costa Rica, in de buurt???!!!!! nee he. Ik geef je haar contactadres wie weet hebben jullie dan ook nog contact?? Ik feliciteer je vast met je verjaardag,veel plezier met het reizen. Lieve groetjes van Wigo en Ada
    jessiehuis@yahoo.com
    En inderdaad....wie is Brad???(grapje)

• 24 November 2006 - 16:33

Brad:

hey not nice, you still got that picture on here. come on, there's got to be a better one than that. also, i need youre email address again