Nog twee nachtjes slapen... - Reisverslag uit Rijssen, Nederland van Christa Calis - WaarBenJij.nu Nog twee nachtjes slapen... - Reisverslag uit Rijssen, Nederland van Christa Calis - WaarBenJij.nu

Nog twee nachtjes slapen...

Door: christa

Blijf op de hoogte en volg Christa

19 September 2006 | Nederland, Rijssen

Goed, nog twee nachtjes slapen dus!!

Afgelopen weekend is er veel familie geweest en dat was erg gezellig. Daarna met Nicole, Jan, Mark, Wendy en Ingeborg naar Dieka. Erg warm en leuk.

Morgen de laatste spulletjes bij elkaar sprokkelen en in mijn tas proberen te krijgen. En dan donderdag heel vroeg op. We vertrekken rond 4.15 uur 's morgens uit Rijssen. Mijn vliegtuig vertrekt om 8.30uur.

Dus mijn volgende bericht komt uit Ecuador.

Allemaal bedankt voor de lieve woorden en bezoekjes vanaf nu alleen nog contact via het www....

kus Christa

• 20 September 2006 - 19:43

Wendy:

Hoi Chris,

Het is me nu dus gelukt. Heel veel plezier en geniet ervan.

Veel liefs, Erik, Wendy en de meiden.

• 21 September 2006 - 08:35

Renske:

He Christa,

Je zit nu waarschijnlijk in de lucht (naast een jarige, skinkende man die je zojuist je tandenborstelsetje hebt aangeboden ...) hoop voor je dat je niet misselijk wordt. Hartstikke leuke site, houd hem zeker in de gaten. Ga je goed en lees binnenkort wel van je belevenissen.

Renske

• 21 September 2006 - 16:13

Remco En Co:

we hopen dat je een beetje een leuke en aangename vlucht heb gehad en dat je veel plezier gaat beleven groetjes rem mar en caro

• 21 September 2006 - 17:38

Nicole:

Lief nichie, daar zit je dan in EQUADOR!! Ik hoop dat je een fijne vlucht hebt gehad,Ik heb de hele dag aan je gedacht. Wanneer moet je nou echt beginnen met 'school'?? Hou ons, als het even kan, op de hoogte van je avonturen he!!! Dikke kus & knuf

• 21 September 2006 - 19:55

Mama:

Nadat we je vanmorgen hebben uitgezwaaid om 7.30 uur hebben we met Sander en Agnes nog even wat gedronken. Daarna hebben wij een heerlijk zonnig dagje doorgebracht in Noordwijk. Lekker een paar uur langs het strand gelopen. We zijn erg benieuwd of je een rustige vlucht hebt gehad.
    Liefs mama